-> vi løser alle opgaver inden for tømrer og snedkerfaget

 

Profil

På Spånnebæk 16 har der været Tømrer- og Snedker virksomhed i over 40 år. Henri Pedersen startede virksomheden i 1965 og i 2004 overtog Jens Brøchner sin gamle lærerplads. Jens blev udlært som tømrer hos Henri i 1988 og i 1994 afsluttede han bygningskonstruktør uddannelsen. Indtil overtagelsen af firmaet i 2004 har Jens blandt andet arbejdet indenfor både arkitekt og entreprenør branchen som byggeleder m.v.
Jens er efterfølgende uddannet som Energivejleder.

 

Firmaet står for det gode, solide og æstetiske håndværk.

Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet.

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private, erhverv, boligforeninger og forsikringsselskaber. Opgaver som er spredt på størstedelen af Sjælland.

Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver som ombygninger, tilbygninger og nybygninger af huse, kan vi stå for hele entreprisen.
Vi har i dag et veletableret samarbejde med en række lokale håndværkere indenfor murer- og beton, vvs, el og malerarbejder.

I dag beskæftiger vi 8 tømrersvende og 1 lærling. De fleste af vores medarbejdere har været hos os igennem mange år.

Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke opgaver vi blandt andet løser. Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 

Jens Brøchner ApS

Kalundborgvej 102, 4300 Holbæk
Telefon: 59 43 40 36
Mail: jens@jb-aps.dk